Creatief met metaal

Lassen met Daniel – Jong geleerd is oud gedaan!

Beste bezoeker. Hartelijk welkom op mijn website. Ik ben een jonge en enthousiaste lasser. Ieder vrij moment ga ik mijn fantasie uitleven in het maken van leuke en creatieve werkstukken. Af en toe plaats ik enkele foto’s van mijn laatste werken. Ik hoop dat je het leuk vindt de foto’s te bekijken en als je ideeën of voorstellen hebt: laat het mij alsjeblieft weten! Hartelijke groet van Daniel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s